Ideapankki

Onko sinulla tai yritykselläsi palvelukeskuksen tuotannonaloihin liittyvä kehittämisidea - tuote, palvelu, yritys, hanke tai koulutus - jonka toteuttamiskelpoisuutta haluat arvioida? Tarvitsetko ideasi toteuttamiseksi yhteistyökumppaneita? Jätä kehittämisidea palvelukeskuksen ideapankkiin oheisella lomakkeella, niin lähdetään viemään ideaa yhdessä eteenpäin.

Ideapankki toimii vuorovaikutteisesti. Idean saavuttua Akraamo-palvelukeskukseen esikäsittelemme sen ja otamme yhteyttä sinuun palvelulupauksemme mukaisesti kahden viikon kuluessa. Kysymme ideaan liittyviä lisätietoja ja tarkennuksia, jonka jälkeen on vuorossa idean arviointivaihe.

Idean arviointi

Ideapankkiin saapuneet ehdotukset arvioidaan valintasi mukaan joko sisäisesti Akraamon asiantuntijoiden ja opiskelijoiden toimesta tai julkisesti palvelukeskuksen eri foorumeilla (www-sivusto, keskustelufoorumi, Facebook) alla kuvatun käsittelyprosessin mukaisesti. Nimesi jää vain palvelukeskuksen tietoon, mikäli näin haluat. Ideat voidaan käsitellä myös Akraamon vuorovaikutustyöryhmässä.

Arvioinnin jälkeen saat kirjallisen palautteen, jonka perusteella voit lähteä jatkokehittämään ideaa. Palvelukeskuksen kautta saat tarvittaessa apua yhteistyökumppaneiden hankinnassa ja idean toteuttamisessa. Ideaasi voidaan myös säilyttää ideapankissa, mikäli toteuttaminen ei ole nyt ajankohtaista.

!

Ideapankki - ideoiden käsittelyprosessi

akraamo_idean_käsittelykaavio140919.png