Akraamo – Pohjoisen maaseudun kehittäjä

Akraamo on alkutuottajille ja maaseutuyrittäjille tarkoitettu palvelukeskus, joka tarjoaa käytäntölähtöisiä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiopalveluja.

Palvelukeskuksen sivustolta löydät tietoa biotaloudesta Pohjois-Pohjanmaalla sekä alueen keskeisistä biotalouteen ja alkutuotantoon kytkeytyvistä tuotannonaloista: kotieläintaloudesta, kasvintuotannosta, metsätuotannosta sekä energiasta. Oulun ammattikorkeakoulun sekä alueen maaseutuyrittäjien, kehittäjien ja asiantuntijoiden tarjoamia palveluita kootaan Palveluita-sivuille. Tutkimusta ja kehitystä -sivuilla voit tutustua muun muassa palvelukeskuksen toimialaan liittyviin hankkeisiin ja hakea hankkeellesi yhteistyökumppaneita. Tutustu myös ideapankkiin sekä osallistu keskustelufoorumilla ja palvelukeskuksen Facebook-sivulla käytävään keskusteluun.

Uskalla ottaa yhteyttä, mikäli mielessäsi on palvelutarve, kehittämisidea tai haluat antaa palautetta palvelukeskuksen toiminnasta ja tästä sivustosta. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse, lomakkeella tai ideapankin kautta.

 Sivusto ei ole vielä kokonaan valmis vaan näitä sivuja rakennetaan eteenpäin opiskelijavoimin.