Avoimia harjoittelu- tai työpaikkoja

Harjoittelu valkosipulin parissa Muhoksella

 

Haetaan harjoittelijaa pääosin valkosipulin parissa tehtäviin työtehtäviin, joten luvassa olisi valkosipulin lannoitusta, kitkemistä, nostoa, myyntiä Reko lähiruokaryhmässä ja kauppakunnostusta. Mahdollisesti myös muita tehtäviä esim. kasvinsuojelu-urakointia Oulussa, peltotöitä yms. pientilan töitä. Työtä on vähintään 2 kk ajaksi (tai 2 opiskelijaa 1 kk) ja valkosipulimaalle Muhokselle pääsee myös linja-autolla Oulusta ja ruuan saa ”talon” puolesta. Valkosipulin pinta-ala on n. 40 aaria, mikä Pohjois-Pohjanmaan suurimpia valkosipulin pinta-aloja. Tehtävään haetaan ahkeraa ja oma-aloitteista opiskelijaa. Vaatimuksena on vähintään traktorin ajokortti ja kasvinsuojeluaineiden käyttökoulutus (”ruiskuttajatutkinto”). 

Nimike: Harjoittelija

Työn kesto ja ajankohta: vähintään 2 kk. Aikaväli 13.5-31.8.2019.

Työ mielellään useammassa osassa, voidaan sopia joustavasti omien aikataulujesi mukaan. Eniten tarvetta heinä-elokuun vaihteessa nostoaikaan.

Työn palkkaus: Tes:n mukainen harjoittelijan palkka 8,07 €/h (sisältää lomakorvauksen)

Hakuaika: 14.1-31.1.2019 

Hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen työhakemus ja cv sähköpostitse osoitteeseen antti.hirvonen(at)oamk.fi 31.1.2019 mennessä.

 


SUOMEN SUURIN VUOHITILA  HAKEE HARJOITTELIJAA

Jokiniemen Kartano Oy sijaitsee Loviisassa, Etelä-Suomessa. Helmikuun lopussa meillä alkaa noin 5 viikkoa kestävä poi’ituskausi. Tälle ajanjaksolle etsimme harjoittelijaa avuksi.

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää: jokiniemenkartano(at)gmail.com 044-2812202

Tulemme myös hakemaan työharjoittelijoita loppukeväälle sekä kesälle! Joten voit ottaa yhteyttä näidenkin ajanjaksojen osalta.

Tarkempi rekryilmoitus

 


Työharjoitteluun Tyrnävän yhteistoiminta-alueelle?

Tyrnävän yhteistoiminta-alueella käsitellään kuuden kunnan maaseutuhallinnonasiat. Työ on toimistotyötä, maaseutuhallintoon liittyvien hakemuksien vastaanottamista ja käsittelyä sekä asiakaspalvelua. Työpaikka sijaitsee Tyrnävän maataloustoimistossa. Harjoittelun kesto on 2 kk ja on tapauskohtaisesti sovittavissa kesä-elokuulle. Vapaamuotoiset hakemukset 30.1.2019 mennessä s-postilla: maaseututoimi(at)tyrnava.fi
 

Agripiha etsii työntekijöitä

Kuulemma jossain jo ihmetellään, miksi meillä on työpaikka aina vain auki. Se johtuu kahdesta asiasta: 
1.) Ammattitaitoisten työnhakijoiden puute. Meille ei riitä, että on joskus mummolassa 80-luvulla ajanut traktoria tai että olisi kiva rapsutella lehmiä. Täytyy osata ajaa nykyaikaisia koneita ja hoitaa navettatyöt. Hommiin kyllä opetetaan, mutta vähintään perusvalmiudet on oltava, koska kysymys on lopulta itsenäisesti tehtävästä asiakastyöstä erityyppisillä maatiloilla.
2.) Työvoimantarve meillä kasvaa koko ajan. Olemme 1,5 vuoden aikana palkanneet kolme työntekijää, mutta emme vielä tälläkään hetkellä pysty ottamaan kaikkia halukkaita asiakkaiksemme. 
Jos siis olet kokenut maatalousalan ammattilainen, koet paloa koneurakointiin ja / tai (liha)karjanhoitoon (osaat silti myös näppärästi ajaa traktoria!), niin ilmianna itsesi meille! 

22.8.2018

________________________________________________________________________

Pohjolan Aines Oy etsii kausityöntekijöitä

 

Pohjolan Aines Oy on erikoistunut Pohjolan Perunan Oy:n sivuvirtojen kierrättämiseen. Palkkaamme kausityöntekijöitä aluksi kesän ajaksi, opintosuunnasta riippuen on mahdollisuus myös opinnäytetyön tekemiseen sekä mahdollisesti muihin lyhyempiin työskentelyjaksoihin.
Työ on monipuolista vedenkäsittelylaitoksen hoitoa, sisältäen mm. prosessin ohjaus, näytteenotto ja analysointi sekä satunnaisesti kunnossapidollisia töitä.
Työpaikka sijaitsee Vihannissa, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Pohjolan Perunan tehtaan läheisyydessä on myös mahdollisuus edulliselle asunnolle kesän ajaksi. Tehtävän palkkaus on opintopisteiden mukainen taulukkopalkkaus.

 

Lisätietoja: Jouni Apila, jouni.apila(at)pohjolanperuna.fi, 0500-784 669. Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse!

 

___________________________________________________________________________________________________

Harjoittelu Takalon tilalla 

 
Meillä on kahden robotin lypsykarjatila Siikajoella. Robottipihatto on 
valmistunut syksyllä 2013, hiehopihatto on valmistunut tammikuussa 2018.  Parsinavetta on remontoitu vasikoille.

Haemme maidontuonnosta ja peltoviljelystä kiinnostunutta mielellään aikaisempaa kokemusta omaavaa agrologi-opiskelijaa.

Harjoitteluaika mielellään touko-kesäkuussa.
 

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja: Hilja Raappana, puh. 0400-299936

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Suomen siemenperunakeskuksella (SPK Oy) harjoittelupaikkoja

Suomen siemenperunakeskus etsii harjoittelijoita huhti-lokakuun ajaksi terveen siemenperunatuotannon parissa.

Lisätietoja: Hilkka Ojanperä, puh. 044 5615800, hilkka.ojanpera(at)spk.fi

www.spk.fi

Harjoittelupaikkana SPK Oy.pdf

Harjoittelupaikka luomuemolehmätilalla

Alakedon luomutila Muhoksella tarjoaa harjoittelupaikkaa emolehmä- ja kasvinviljelytilalla. Harjoittelussa mahdollisuus monipuolisiin maatilan töihin eläinten ja kasvintuotannon parissa. Harjoittelun ajankohta, palkkaus, päivän pituus, työtehtävät, osa-aikaisuus, jne. on kaikki tarvittaessa soviteltavissa.

Ota yhteyttä Veli-Jaakko Keräseen puh. 0400-642094 

Katso videoita Alakedon tilalta: 

https://www.youtube.com/watch?v=a_EkroOmAG0

https://www.youtube.com/watch?v=AKkz47mcN0Q

https://www.youtube.com/watch?v=9YaF7HDEn8Y&t=1s

Etsimme joukkoomme lisää DEMECA-maatalousmyyjiä

Lue ilmoitus netissä tästä.

Haemme teknisen ratkaisumyynnin ammattilaisia (maatalouden toimiala-asiantuntijoita) edustamaan parhaita suomalaisia maatalouden tuotannon ja energiatehokkuuden ratkaisuja.


Haemme maatalousmyyjiä erityisesti Pohjois-Suomen ja Lapin, Itä-Suomen, Keski-Pohjanmaan sekä Länsirannikon alueille. Erityisesti Länsirannikolla ruotsin kielen taito katsotaan voimakkaasti eduksi.

Edellytämme maatalousliiketoimintaympäristön tuntemusta, positiivista asennetta sekä asiakaspalvelulähtöistä luonnetta. Sinun tulee olla omatoiminen ja kykenevä itseohjautuvaan työskentelyyn. Toivomme myös, että olet tavoitteellinen tiimipelaaja ja ymmärrät järjestelmällisen työskentelyn hyödyt ja arvon päivittäisessä tekemisessä.

Tarjoamme sinulle laadukkaan myynnin perehdyttämisohjelman ja jatkuvan myynnin valmennustuen. Myyntitiimimme on henkisenä tukenasi ja tukee sinua aktiivisesti käytännön tekemisessä. Tarjoamme nuorekkaan noin 40 hengen dynaamisen työyhteisön, joka toimii arvojensa mukaisesti ja pitää asiakaslupauksistaan kiinni.

Saat myydä markkinoilla tunnettuja ja arvostettuja tuote- ja palveluratkaisuja, joissa suunnittelu, tuotanto ja asennus ovat kaikki omissa käsissämme sekä tuottaa arvopohjaista asiakashankintaa, joka pohjautuu pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Tutustu ratkaisuihimme netissä: www.demeca.fi

Palkkaus on kannustava ja tekemällä työsi hyvin myös ansaitset hyvin. Saat selkeän oma myyntialueen hoidettavaksesi sekä jatkuvan myynnin tuen.

Hakeminen: Lähetä hakemus ja CV. Perustele miksi haluat tehdä tätä työtä ja osoita omat vahvuutesi meille. Lähetä tiedustelut ja hakemukset myyntijohtaja Sami Vinkille osoitteeseen sami.vinkki(at)demeca.fi, puh. 044 328 3603

Aikataulu: Jatkuva haku. Vuoden 2018 alussa, huhtikuuhun mennessä, tavoitteemme on palkata 2 uutta maatalousmyyjää tiimiimme. Toimita hakemuksesi vuoden 2018 alun hakuun 15.12.2017 mennessä.

Tule tekemään työtä, jolla on merkitystä.DEMECA on kotimainen nopeasti kasvava kone- ja automaatiotekniikan sekä energiatehokkuuden asiantuntijayritys, jonka pääkonttori sijaitsee Haapavedellä. DEMECAN tehtävä on auttaa suomalaisia maatalouden yrityksiä parantamaan kannattavuuttaan sekä kehittämään energiatehokkuuttaan. Tuotteidemme ja palvelumme perusta pohjautuu kotimaiseen suunnitteluun ja tuotantoon sekä asennus,- ja huoltopalveluun.

Demeca.png


 

Harjoittelu ProAgriassa

Paras tapa oppia on käytännön harjoittelu. ProAgria tarjoaa harjoittelu- ja työpaikkoja opiskelijoille. Työskentely ProAgriassa antaa mahdollisuuden soveltaa koulussa opittua käytäntöön. Harjoittelupaikka voi tuoda myös pysyvän työpaikan ProAgriassa. 

ProAgria työnantajana


NautaRyytilä Oy etsii harjoittelijaa

Tilalla on n. 100 emolehmää + niiden vasikat + loppukasvatus, yhteensä pääluku n.6000. Tila hakee naudanlihan kasvatusesta kiinnotunutta mieluimmin pariskuntaa. Tilalla on Siikajoenkylän keskustaajamassa nykyajan mukavuuksin omakotitalo, n. 2km tilalta. Tila tulee myyntiin näillä näkymin 2-3 v. kuluttua eli lunastusmahdollisuus on olemassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja:

Erkki Penttilä, puh. +358500583649, erkki.penttila(at)kotinet.com

Mty Luukisen tila

Etsii harjoittelijaa.

Tilalla on 40 lehmän uusi parsinavetta ja  80ha peltoa. Tila Limingassa.

Ajankohta: Milloin vain

Yhteydenotto:

Hanna Luukinen 045 679 1104

hannaluukinen (at) hotmail.com


Kahden robotin lypsykarjatila etsii harjoittelijaa 

Tornion Arpelassa sijaitsevalle lypsykarjatilalle otetaan harjoittelijoita. Tilalla on vuonna 2009 valmistunut kahden robotin pihattonavetta. 

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja: Aki Kangas, puh. 0400 299699, at.kangas(at)gmail.com
 

Harjoittelupaikka lypsykarjatilalla

Tilallamme on 40 lehmän lypsykarjatila, sonnivasikat lähtevät välitykseen ja hiehot kasvatamme itse. Pelloilla viljellään ainoastaan nurmea omaan käyttöön ja työt teemme valtaosin itse. Esimerkiksi kyntö, kasvinsuojelu, niitto ja osa rehunteosta on  ulkoistettu. Harjoittelijalla on mahdollisuus majoittua yläkerrassa olevaan huoneeseen. Työhön opastetaan

Ota yhteyttä: Elina Ja Jouni Mastokangas, puh. 044 5372679

Törmälänperäntie 15a, 92910 Tavastkenkä

Metsäkeskuksen avoimet työ- ja harjoittelupaikat

Katso Metsäkeskuksen avoimia työ- ja harjoittelupaikkoja 

Harjoittelupaikka sika- ja viljatilalla

Kiuruvedellä sijaitsevalla maatilalla kasvatetaan sikoja ja viljellään viljaa. Tilalla on v. 2014 valmistunut emakkosikala ja 400-500 sian lihasikala. Peltoalaa on viljelyssä 136 ha. Tila teurastaa ja jatkojalostaa kasvattamansa lihan itse tilan yhteydessä toimivien itsenäisten yritysten, Remeskylän kotilihan sekä -palvin kautta. Remeskylän kotiliha myy tuorelihaa ja Remeskylän palvi toimii jalosteiden tekijänä ja myyjänä. 

Lisätietoa harjoittelupaikasta: Heikki 0400-171 950

Katso lisätietoja tilasta yrityksen nettisivuilta

Koskinivan tila etsii harjoittelijaa

Kahden robotin lypsykarjatilalla Rantsilassa on harjoittelupaikka tarjolla aikaisempaa kokemusta omaavalle opiskelijalle. Kysy lisätietoa: Jukka Ojantakanen puh. 040-7384375.

Lue lisää Koskinivan tilasta

Harjoittelupaikka Huutolan tilalla

Tilalla on robotillinen lehmiä pihatossa ja nurmea tuotannossa 86 ha. Lisäksi tilalla on biokaasulaitos, joka tuottaa valtaosan tilakeskuksen käyttämästä sähköstä ja kaiken lämmön. Lisätietoa löydät Huutolan tilan Facebookista tai nettisivuilta: https://www.facebook.com/Huutolantila/  tai www.huutolantila.fi 

Ota yhteyttä Marja Riittaan tai Markus Moilaseen, Marja Riitta puh. 0405859701  tai Markus puh. 0407531764.

Katso myös kuva-animaatio tilalta

Vimparin oriasema/ravitalli etsii harjoittelijoita

Muhoksella sijaitsevat Vimparin Tallit tarjoaa ravivalmennusta, varsojen ajo-opetusta, vuokrattavia tallipaikkoja täyshoidolla, sekä oriaseman palvelut ravi- ja ratsutammoille. Oriasema on Suomen pohjoisin. Lisätietoja ravitallista ja oriasemasta yrityksen nettisivuilta: http://vimparintalli.fi/

Mikäli harjoittelupaikka monipuolisen hevostoiminnan parissa kiinnostaa, ota yhteyttä Ari Vimpariin puh. 0400 38 06 01

MTY Lamberg etsii harjoittelijaa

MTY Lamberg on n. 75 lypsävän maitotila Oulussa. Tilalla on 2013 valmistunut lypsyasemallinen pihattonavetta.

Kysy lisää harjoittelupaikasta Tarja Lambergilta puh. 040 1743564  

Lambergin tilaan voit tutustua myös näiden videoiden välityksellä: 

https://www.youtube.com/watch?v=RJ1wGh8u9A4&list=PLQEe4e8lWgu2UP4vqekFdQ3FSPWWoJ2qN&index=20

https://www.youtube.com/watch?v=mM2fdIZ-sUg&index=21&list=PLQEe4e8lWgu2UP4vqekFdQ3FSPWWoJ2qN

https://www.youtube.com/watch?v=3s_xC-mpIWE&index=22&list=PLQEe4e8lWgu2UP4vqekFdQ3FSPWWoJ2qN

Kitkan Herkku Oy etsii harjoittelijoita

Etsimme harjoittelijaa avustamaan yhtiön toimitusjohtajaa yhtiön kehittämisessä sekä kirjanpidossa, mutta töitä voi olla ajoittain myös jakelun sekä tuotteiden valmistuksen parissa.

Harjoittelu tapahtuu Kuusamossa yhtiön uusissa vuonna 2011 valmistuneissa tiloissa. Asumisjärjestelyt hoitaa harjoittelija itse.

Hakijalta edellytetään ajokorttia, hygienipassia, perustason atk-osaamista sekä hyviä kommunikointitaitoja.
Reipas asenne tekemiseen sekä kokemus pk-yhtiön kehittämisestä katsotaan eduksi.

Haastattelut järjestyvät viikon jokaisena päivänä, kunhan sopii ajan etukäteen (soittamalla tavoittaa parhaiten).

Ystävällisin Terveisin,

Juuso Käkelä
Kitkan Herkku Oy
Purnuntie 2
93600 Kuusamo
P. 040 544 8665

www.kitkanherkku.fi