Avoimia harjoittelu- tai työpaikkoja

Harjoittelu tallilla

Harjoittelupaikka tarjolla 12.4 -30.9 kasvinviljely ja jalostustallilla. Tilalla on 17 hevosta ja 20 lammasta. Harjoittelijalle oma asunto. 
Paikkakunta Iisalmi.

Yhteystiedot
Eero Kellberg
puh. 0452669555
kellberg.eerot(at)gmail.com

 


 

 

Muhoksella tarjolla kesätyö- tai harjoittelupaikka maitotilalla

Tilalla on lypsyasemallinen pihatto, jossa on n. 55 lehmää + nuorkarja. Kaikki tilan eläimet laiduntavat. Työtehtäviin kuuluu lypsy, karjanhoitotyöt, navetan siivousta ja pesua, aitojen kunnostusta ym. sekä mahdollisesti traktoritöitä, jos taitoa ja kiinnostusta löytyy. Työn aloitus on touko-kesäkuussa jatkuen elo-syyskuulle sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä!

anu.saranki(at)gmail.com tai Jari Saranki p. 0405681785

14.3.2019

Harjoittelu Itä-Suomessa maitotilalla

 
Mahdollisuus suorittaa harjoittelu, tai jäädä pidemmäksi aikaa töihin hyvätuottoiseen karjaan. Vuonna 2005 rakennettu navetta jota on laajennettu vuonna 2017. 100 hehtaaria viljeltyä pinta-alaa ja 60 lypsävää. Osa peltotöistä tehdään urakoinnilla. Mahdollisuus päästä navetan lisäksi myös peltotöihin, ja oman kiinnostuksen mukaan tutustua erikoiskasvien viljelyyn tai lihanaudantuotantoon.  
Aikaisempaa kokemusta ei tarvita vaan kaikki neuvotaan alkuun. Asuminen järjestyy tarpeen mukaan. Pihapiirissä myös kahden hevosen pihatto jonne saa tarpeen mukaan oman hevosen/hevoset mukaan.

 

Lisätietoja isännältä Mikko Lötjönen
puh. 0503545807
 

Töihin NHK:lle

VARAOSA- JA TARVIKEMYYJÄ, KESÄTYÖ, KEMPELE JA YLIVIESKA

OLETKO kiinnostunut mielenkiintoisesta ja monipuolisesta työstä maatalouskaupan edelläkävijän palveluksessa?
HAEMME varaosa- ja tarvikemyyjiä määräaikaisiin työsuhteisiin Kempeleen ja Ylivieskan toimipisteille 1.5. alkaen. Työtehtäviin kuuluu päivittäinen varaosa- ja tarvikemyynti, myymälätoiminnoista huolehtiminen sekä tavaran lähettäminen ja vastaanotto.
KOULUTUKSESI voi olla mitä vain peruskoulusta tohtoriin. Emme vaadi maatalousalan koulutusta tai myyntikokemusta. Jos et tiedä, mikä on niittokone, me kerromme sen sinulle. Opetamme myös myymään varaosat niittokoneeseen. Tärkeintä on, että sinulla on avoin mieli, hyvä huumorintaju ja tartut rohkeasti haasteisiin. Trukin- ja traktorinkäsittelytaidot katsotaan eduksi.
TARJOAMME kiinteän kuukausipalkan sekä näkymän alan edelläkävijän toimintaan. Pääset osaksi nuorekasta ja rentoa työyhteisöä, jonka hyvinvointi ja työtyytyväisyys on juuri todettu erinomaiseksi kansainvälisellä Great Place to Work -mittauksella.
Lähetä avoin hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera jälkimarkkinointijohtajallemme Susanna Vuotikalle, susanna.vuotikka(a)nhk.fi viimeistään 31.3.2019. Lisätietoja voit kysyä Susannalta maanantaisin klo 9–10 ja perjantaisin klo 15–16 soittamalla numeroon 046 920 3820. Otathan yhteyttä heti, sillä paikka voidaan täyttää ennen määräajan kulumista.

 

Lue lisää


 

Maataloustyöntekijä 2 robotin maitotilalle Siikajoelle

 Tarvitsemme maataloustyöntekijää 2 robotin maitotilalle Siikajoelle.
Työtehtäviin kuuluu erilaiset konetyöt; kasvinviljelytyöt, kyntö, äestys, kivien keruu, karjanlannan levitys. Lisäksi säilörehun teossa erilaiset työt, niittomurskaus, laakasiilolla rehuntiivistys pyöräkoneella, säilörehun paalausta ja paalien ajoa kasaan.
Salaojien huuhtelut, vesakkomurskaajalla ojanlaitojen murskaustyö. 
Eläinten hoidossa tarvitsemme apua eläinten siirtotyöhön, tarvittaessa appeen tekoa ja muita avustavia töitä eläinten hoidossa.
 
terveisin 
Hilja Raappana
Revonlahdentie 1166
92320 Siikajoki
hilja.raappana(at)omanetti.fi
Takalon tila
puh. 0400-299936

Naturcom hakee työntekijää Ruukkiin

Assistentiksi työnjohtajallemme 25.02.-21.06.2019. Työtehtävät:
- saapuvien siemenerien kirjaaminen, dokumenttien tarkistaminen ja arkistointi
- siemenseosten kirjaaminen ja arkistointi
- tston tukityöt

Palkka on 10,-/h ja luontaisetuna lounas. Työntekopaikka Ruukissa.
Oulusta ja lähialueilta on muitakin töissä, joten kulkemista voi saada yhdistettyä.

Jatkossa voi olla mahdollisuus toistuvaan tai pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja Timo Mäkinen 0400 555 400


Projektityöntekijä CircVol-hankkeeseen

Olet kiinnostunut sekä nonfood-kasvien kasvatuskokeiden suunnittelusta kierrätysmateriaaleja hyödyntäen työpöydän ääressä, että niiden toteutuksesta lapion varressa Välimaalla. Itsenäinen työskentely ja kehittämistoiminnassa vastaan tulevien haasteiden ratkaiseminen sujuvat sinulta. Koet, että kehittämistoiminta kiertotalousasioiden parissa tarjoaa mahdollisuuden avartaa luonnonvara-alan opintoja ja työllistymismahdollisuuksia.

 Ajankohta        1.5.-31.8.2019
Työaika             75% (yhteensä 3 htkk)
Palkka                1 800 €/100 % kk eli 1 350 €/kk (75%)

Opiskelu           Työaikaa ei saa käyttää opiskeluun, mutta työn aikana saatuja oppeja sekä materiaaleja on mahdollista käyttää esimerkiksi opinnäytetyön osana ja sisältönä

Työtehtävät    Osallistuminen maisemoitavalle kaatopaikalle tehtävien non food-kasvatuskokeilujen suunnitteluun, valmisteluun, käytännön toteutukseen ja seurantaan kiertotalousalueella ympäristöasiantuntijan ohjauksessa. Lisäksi osallistuminen CircVol-hankkeen muihin tehtäviin, kuten veden laadun seurantaan liittyviin toimenpiteisiin.

Vaatimukset   Ajokortti, jotta kulkeminen Oamkin autolla Kotkantieltä Välimaalle onnistuu. Projektityöntekijältä edellytetään myös sujuvaa kirjallisen viestinnän taitoa sekä hyvää word- ja excel-ohjelmien osaamista.

Projektityöntekijän tehtävästä voit kysyä lisätietoa CircVol-hankkeen Oulun ammattikorkeakoulun projektipäälliköltä Virpi Käyhköltä virpi.kayhko(at)oamk.fi , puh. 040 635 4688. Lehtori Kaija Karhunen kaija.karhunen(at)oamk.fi antaa myös lisätietoja tehtävästä.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV tulee lähettää 25.3.19 mennessä osoitteeseen virpi.kayhko(at)oamk.fi

 Lisätietoa CircVol-hankkeesta https://circvol.fi/

Oulussa hanke keskittyy Kiimingin Välimaalle sijoittuvan uuden kiertotalousalueen toimintamallin suunnitteluun ja alueen kehittämiseen. Oulun kaupungin tavoitteena on kehittää Välimaasta alue, jolle keskittyisi monipuolisesti erilaista kiertotalouden yritystoimintaa ja että alueelle sijoittuneet toimijat voisivat löytää keskinäistä synergiaa ja näin ollen mahdollistaa myös täysin uusien palvelukokonaisuuksien ja tuotteiden syntymisen.  

Oulun ammattikorkeakoululla Luonnonvara-alan osastolla hankkeen puitteissa selvitetään nonfood-kasvien ja kierrätysmateriaalien käyttöä entisen kaatopaikka-alueen maisemoinnissa, biometaanin käytön edistämismahdollisuuksia liikenne- ja energiantuotantoratkaisuissa, hyperspektrikuvauksen käytettävyyttä maamassojen ja haitta-aineiden tunnistamisessa sekä teollisuuden sivuvirtojen käyttöä vesiensuojelurakenteissa. Nämä selvitykset toteutetaan yhteistyössä Oulun kaupungin, kiertotalousalan yritysten, viranomaisten sekä muiden CircVolin osatoteuttajien kanssa heidän asiantuntemustaan hyödyntäen.


 

 

Työ-/harjoittelupaikka LantmännenAgrossa

Lantmännen yhteystiedot.pdf

 


 

Moderni, kolmen robotin lypsykarjatila etsii harjoittelijaa

Haapavedellä kolmen lypsyrobotin maitotilalle haetaan kesäksi reipasta harjoittelijaa ensisijaisesti navetattatöihin. Pitkälle automatisoidulla tilalla on laajennettu viime kesänä kahdesta robotista kolmeen. Hiehot ovat uudessa kylmäpihatossa ja vasikat vasikkalassa, jota ollaan laajentamassa ja uudistamassa. Konekalustoon on myös panostettu. Palkkaus on sovittavissa harjoittelijan osaamisen mukaan. 

Ota yhteyttä: Mikko Myllykoski puh. 041 4338387 Oulun kaupungin kesätyöpaikkojen haussa huomioidaan myös viheralasta kiinnostuneet agrologiopiskelijat.

Työtehtäviin valittaessa huomioidaan myös viheralasta kiinnostuneet agrologiopiskelijat

Tyynelän tila Joutsenossa

Tyynelän tila Joutsenossa, Etelä-Karjalassa, tarjoaa kasvukaudelle 2019 maatalousharjoittelumahdollisuuden yhdelle maatilalta kotoisin olevalle agrologiopiskelijalle, jolla on perustaidot kasvinviljelystä ja mahdollisuus järjestää majoitus omatoimisesti. Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen ja opettavan harjoittelujakson keskittyen monipuoliseen ekologiseen kasvinviljelyyn sekä maan kasvukunnon korjaamiseen.

Lisätietoja Tyynelän tilasta ja harjoittelumahdollisuudesta

www.tyynelantila.fi, isanta(at)tyynelantila.fi

  Juuso Joona, Maan viljelijä, Agronomi

 juuso.joona(at)tyynelantila.fi, +358 50 3609632

@Maan_viljelija

 Tyynelän tila, Joutseno

www.tyynelantila.fi

Pdf-ilmoitus


Koskinivan tila etsii harjoittelijaa

Kahden robotin kehittyvä lypsykarjatilalla Rantsilassa on harjoittelupaikka tarjolla aikaisempaa kokemusta omaavalle opiskelijalle. Kansainvälinen ja korkeatasoinen oppimisympäristö tuotos 12000 EKM, tehokkaasti hoidetussa pihatossa. 

Kysy reippaasti lisätietoa: Jukka Ojantakanen puh. 040-7384375. ojantakanen(at)hotmail.com

Lue lisää Koskinivan tilasta

Nursery training possibility for students.

 

Here is some information.

The time period for the work is from beginning of April until end of September.
Minimum for three month.
The work is 5 days in every week from 7.00 - 16.40 and every other weekend. 
The wages is 900 Euro pr. month.
I have a place for eight students.

The work is : filling trays with peat, sawing, small plants transplanting in trays, sortering older plants in trays, move plants from the freezer for delivering, picking berries, cutting raspberries- and strawberry plants, watering, weed cleaning, grass cutting -trimming. and etc.

The nursery is in the south part of the country. The village is Reykholt. It
is very near the hot spring Geysir and the waterfall Gullfoss. Selfoss is 50
km away and Reykjavík is 100 km away. One hour drive to Reykjavík.
You can look to internet. www.travelnet.is  South Iceland, Reykholt, Biskupstungur.

 

The students live in apartment in the nursery, two and two students in each
room. The rent is 100 Euros pr. month, every thing included (also internet),
but they take care of cooking and buying own food. Students can
borrow a car for shopping and traveling.
All employees have insurance at work.
In the nursery are 5 - 6 all year around workers and 10 - 15 summer workers.
The nursery is total 7.000 m2 greenhouses.

Don't hesitate asking if you have some questions.

Best regards,
Hólmfríður,
gardkvistar(at)simnet.is
facebook : gardyrkjustodin kvistar
Instagram : kvistar.is

Pentik Kartano  Posiolla hakee harjoittelijaa

Pentik Kartano on kulttuurin ja hyvinoinnin keskus Posion Timisjärvellä. Kesäisin Kartanossa toimii kahvila sekä järjestämme erilaisia tapahtumia ja kursseja. Luonnonyrttien keruu ja tuotteistus ovat uusin osaamisalueemme. Viime kesänä täällä vieraili n. 5000 kävijää. Lue lisää Pentik Kartanosta https://www.pentik.com/fi/pentik-kartano .

Reippaille tekijöille olisi tarjolla harjoittelupaikkoja ensi kesänä. Alkukesälle meillä on tiedossa jo harjoittelijat, mutta heinä-elokuulle otamme vielä 1-2 harjoittelijaa.  

Työnkuvaan kuuluu yrttien keruu, kuivaus ja jatkojalostus, yrttitarhan ja kasvihuoneen hoito, eläinten hoito (kanoja ja lampaita) ja tilan yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Tilalla toimii kahvila koko kesän ja kiireen yllättäessä kahvilan tytöt saattavat tarvia apua kahvilassa tai opastettujen kierrosten pitämisessä. 

 Harjoittelijoille tarjoamme majoituksen ja lounastarvikkeet. 

 Harjoittelijoilta odotamme:

  • aktiivista ja positiivista asennetta
  •  pitkäjänteisyyttä
  •  maastokelpoisuutta
  • mielellään B-ajokortti
  • kokemus yrteistä plussaa, mutta ei pakollista

 Kysymykset ja vapaamuotoiset hakemukset voi laittaa osoitteeseen inga.kosunen(at)pentik.com.

  Ystävällisin terveisin,

 Inga Kosunen


SUOMEN SUURIN VUOHITILA  HAKEE HARJOITTELIJAA

Jokiniemen Kartano Oy sijaitsee Loviisassa, Etelä-Suomessa. Helmikuun lopussa meillä alkaa noin 5 viikkoa kestävä poi’ituskausi. Tälle ajanjaksolle etsimme harjoittelijaa avuksi.

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää: jokiniemenkartano(at)gmail.com 044-2812202

Tulemme myös hakemaan työharjoittelijoita loppukeväälle sekä kesälle! Joten voit ottaa yhteyttä näidenkin ajanjaksojen osalta.

Tarkempi rekryilmoitus

 


Agripiha etsii työntekijöitä

Kuulemma jossain jo ihmetellään, miksi meillä on työpaikka aina vain auki. Se johtuu kahdesta asiasta: 
1.) Ammattitaitoisten työnhakijoiden puute. Meille ei riitä, että on joskus mummolassa 80-luvulla ajanut traktoria tai että olisi kiva rapsutella lehmiä. Täytyy osata ajaa nykyaikaisia koneita ja hoitaa navettatyöt. Hommiin kyllä opetetaan, mutta vähintään perusvalmiudet on oltava, koska kysymys on lopulta itsenäisesti tehtävästä asiakastyöstä erityyppisillä maatiloilla.
2.) Työvoimantarve meillä kasvaa koko ajan. Olemme 1,5 vuoden aikana palkanneet kolme työntekijää, mutta emme vielä tälläkään hetkellä pysty ottamaan kaikkia halukkaita asiakkaiksemme. 
Jos siis olet kokenut maatalousalan ammattilainen, koet paloa koneurakointiin ja / tai (liha)karjanhoitoon (osaat silti myös näppärästi ajaa traktoria!), niin ilmianna itsesi meille! 

22.8.2018

________________________________________________________________________

Pohjolan Aines Oy etsii kausityöntekijöitä

 

Pohjolan Aines Oy on erikoistunut Pohjolan Perunan Oy:n sivuvirtojen kierrättämiseen. Palkkaamme kausityöntekijöitä aluksi kesän ajaksi, opintosuunnasta riippuen on mahdollisuus myös opinnäytetyön tekemiseen sekä mahdollisesti muihin lyhyempiin työskentelyjaksoihin.
Työ on monipuolista vedenkäsittelylaitoksen hoitoa, sisältäen mm. prosessin ohjaus, näytteenotto ja analysointi sekä satunnaisesti kunnossapidollisia töitä.
Työpaikka sijaitsee Vihannissa, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Pohjolan Perunan tehtaan läheisyydessä on myös mahdollisuus edulliselle asunnolle kesän ajaksi. Tehtävän palkkaus on opintopisteiden mukainen taulukkopalkkaus.

 

Lisätietoja: Jouni Apila, jouni.apila(at)pohjolanperuna.fi, 0500-784 669. Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse!

 

___________________________________________________________________________________________________

Suomen siemenperunakeskuksella (SPK Oy) harjoittelupaikkoja

Suomen siemenperunakeskus etsii harjoittelijoita huhti-lokakuun ajaksi terveen siemenperunatuotannon parissa.

Lisätietoja: Hilkka Ojanperä, puh. 044 5615800, hilkka.ojanpera(at)spk.fi

www.spk.fi

Harjoittelupaikkana SPK Oy.pdf

Harjoittelupaikka luomuemolehmätilalla

Alakedon luomutila Muhoksella tarjoaa harjoittelupaikkaa emolehmä- ja kasvinviljelytilalla. Harjoittelussa mahdollisuus monipuolisiin maatilan töihin eläinten ja kasvintuotannon parissa. Harjoittelun ajankohta, palkkaus, päivän pituus, työtehtävät, osa-aikaisuus, jne. on kaikki tarvittaessa soviteltavissa.

Ota yhteyttä Veli-Jaakko Keräseen puh. 0400-642094 

Katso videoita Alakedon tilalta: 

https://www.youtube.com/watch?v=a_EkroOmAG0

https://www.youtube.com/watch?v=AKkz47mcN0Q

https://www.youtube.com/watch?v=9YaF7HDEn8Y&t=1s

Harjoittelu ProAgriassa

Paras tapa oppia on käytännön harjoittelu. ProAgria tarjoaa harjoittelu- ja työpaikkoja opiskelijoille. Työskentely ProAgriassa antaa mahdollisuuden soveltaa koulussa opittua käytäntöön. Harjoittelupaikka voi tuoda myös pysyvän työpaikan ProAgriassa. 

ProAgria työnantajana


NautaRyytilä Oy etsii harjoittelijaa

Tilalla on n. 100 emolehmää + niiden vasikat + loppukasvatus, yhteensä pääluku n.6000. Tila hakee naudanlihan kasvatusesta kiinnotunutta mieluimmin pariskuntaa. Tilalla on Siikajoenkylän keskustaajamassa nykyajan mukavuuksin omakotitalo, n. 2km tilalta. Tila tulee myyntiin näillä näkymin 2-3 v. kuluttua eli lunastusmahdollisuus on olemassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja:

Erkki Penttilä, puh. +358500583649, erkki.penttila(at)kotinet.com

Mty Luukisen tila

Etsii harjoittelijaa.

Tilalla on 40 lehmän uusi parsinavetta ja  80ha peltoa. Tila Limingassa.

Ajankohta: Milloin vain

Yhteydenotto:

Hanna Luukinen 045 679 1104

hannaluukinen (at) hotmail.com


Kahden robotin lypsykarjatila etsii harjoittelijaa 

Tornion Arpelassa sijaitsevalle lypsykarjatilalle otetaan harjoittelijoita. Tilalla on vuonna 2009 valmistunut kahden robotin pihattonavetta. 

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja: Aki Kangas, puh. 0400 299699, at.kangas(at)gmail.com
 

Harjoittelupaikka lypsykarjatilalla

Tilallamme on 40 lehmän lypsykarjatila, sonnivasikat lähtevät välitykseen ja hiehot kasvatamme itse. Pelloilla viljellään ainoastaan nurmea omaan käyttöön ja työt teemme valtaosin itse. Esimerkiksi kyntö, kasvinsuojelu, niitto ja osa rehunteosta on  ulkoistettu. Harjoittelijalla on mahdollisuus majoittua yläkerrassa olevaan huoneeseen. Työhön opastetaan

Ota yhteyttä: Elina Ja Jouni Mastokangas, puh. 044 5372679

Törmälänperäntie 15a, 92910 Tavastkenkä

Metsäkeskuksen avoimet työ- ja harjoittelupaikat

Katso Metsäkeskuksen avoimia työ- ja harjoittelupaikkoja 

Harjoittelupaikka sika- ja viljatilalla

Kiuruvedellä sijaitsevalla maatilalla kasvatetaan sikoja ja viljellään viljaa. Tilalla on v. 2014 valmistunut emakkosikala ja 400-500 sian lihasikala. Peltoalaa on viljelyssä 136 ha. Tila teurastaa ja jatkojalostaa kasvattamansa lihan itse tilan yhteydessä toimivien itsenäisten yritysten, Remeskylän kotilihan sekä -palvin kautta. Remeskylän kotiliha myy tuorelihaa ja Remeskylän palvi toimii jalosteiden tekijänä ja myyjänä. 

Lisätietoa harjoittelupaikasta: Heikki 0400-171 950

Katso lisätietoja tilasta yrityksen nettisivuilta

Harjoittelupaikka Huutolan tilalla

Tilalla on robotillinen lehmiä pihatossa ja nurmea tuotannossa 86 ha. Lisäksi tilalla on biokaasulaitos, joka tuottaa valtaosan tilakeskuksen käyttämästä sähköstä ja kaiken lämmön. Lisätietoa löydät Huutolan tilan Facebookista tai nettisivuilta: https://www.facebook.com/Huutolantila/  tai www.huutolantila.fi 

Ota yhteyttä Marja Riittaan tai Markus Moilaseen, Marja Riitta puh. 0405859701  tai Markus puh. 0407531764.

Katso myös kuva-animaatio tilalta

Vimparin oriasema/ravitalli etsii harjoittelijoita

Muhoksella sijaitsevat Vimparin Tallit tarjoaa ravivalmennusta, varsojen ajo-opetusta, vuokrattavia tallipaikkoja täyshoidolla, sekä oriaseman palvelut ravi- ja ratsutammoille. Oriasema on Suomen pohjoisin. Lisätietoja ravitallista ja oriasemasta yrityksen nettisivuilta: http://vimparintalli.fi/

Mikäli harjoittelupaikka monipuolisen hevostoiminnan parissa kiinnostaa, ota yhteyttä Ari Vimpariin puh. 0400 38 06 01

MTY Lamberg etsii harjoittelijaa

MTY Lamberg on n. 75 lypsävän maitotila Oulussa. Tilalla on 2013 valmistunut lypsyasemallinen pihattonavetta.

Kysy lisää harjoittelupaikasta Tarja Lambergilta puh. 040 1743564  

Lambergin tilaan voit tutustua myös näiden videoiden välityksellä: 

https://www.youtube.com/watch?v=RJ1wGh8u9A4&list=PLQEe4e8lWgu2UP4vqekFdQ3FSPWWoJ2qN&index=20

https://www.youtube.com/watch?v=mM2fdIZ-sUg&index=21&list=PLQEe4e8lWgu2UP4vqekFdQ3FSPWWoJ2qN

https://www.youtube.com/watch?v=3s_xC-mpIWE&index=22&list=PLQEe4e8lWgu2UP4vqekFdQ3FSPWWoJ2qN

Kitkan Herkku Oy etsii harjoittelijoita

Etsimme harjoittelijaa avustamaan yhtiön toimitusjohtajaa yhtiön kehittämisessä sekä kirjanpidossa, mutta töitä voi olla ajoittain myös jakelun sekä tuotteiden valmistuksen parissa.

Harjoittelu tapahtuu Kuusamossa yhtiön uusissa vuonna 2011 valmistuneissa tiloissa. Asumisjärjestelyt hoitaa harjoittelija itse.

Hakijalta edellytetään ajokorttia, hygienipassia, perustason atk-osaamista sekä hyviä kommunikointitaitoja.
Reipas asenne tekemiseen sekä kokemus pk-yhtiön kehittämisestä katsotaan eduksi.

Haastattelut järjestyvät viikon jokaisena päivänä, kunhan sopii ajan etukäteen (soittamalla tavoittaa parhaiten).

Ystävällisin Terveisin,

Juuso Käkelä
Kitkan Herkku Oy
Purnuntie 2
93600 Kuusamo
P. 040 544 8665

www.kitkanherkku.fi