Paikalliset biopohjaiset rakennusmateriaalit (PaiBiRa) -hankkeen loppuwebinaari 3.12.2020
Paikalliset biopohjaiset rakennusmateriaalit (PaiBiRa) -hankkeessa on tullut aika kokoontua loppuwebinaariin kuulemaan yhteistyökumppaneiden ja hanketyöntekijöiden esityksiä hankkeen tuotoksista ja tuloksista.
Aika: Torstai 3.12.20 klo 8:15 – 12:00
Ilmoittaudu linkistä: www.paibira.fi
Kaikille ilmoittautuneille lähetetään Teams-kutsu muutama päivä ennen loppuwebinaaria, joten ilmoittaudu nyt! Ja varaa alustavasti aika kalenteristasi!
Ilmoittautumislinkki johtaa PaiBiRan verkkosivulle, jossa pääsee paitsi ilmoittautumaan, myös tutustumaan hankkeen teemoihin. Hankkeessa on tutkittu miten Pohjois-Pohjanmaan alueelta saatavat biopohjaiset materiaalit soveltuvat rakentamiseen ja eristämiseen. Tutkittuja materiaaleja olivat mm. kutterilastu, turve, rahkasammal ja näiden sekoitteet. Webinaari on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa luonnonmukaiset materiaalit ja vähähiilinen rakentaminen.
Arkisto
Uusiutuvan energiantuotannon kehitys- ja koulutusympäristö kontissa
Oulun alueen yrityksiltä on puuttunut yhteistyökumppani, jolla on laitteisto ja tietotaito uusiutuvan energiantuotannon…
Maaseudun kehittämisen ylempi ammattikorkeakoulututkinto
Haku Maaseudun kehittämisen ylempään ammattikorkeakoulututkintoon on alkanut. Onko sinulla agrologi (amk) jo kolme vuotta…
Uusiutuvan energian kehittämissuunnitelma on valmistunut
Usva-hankkeessa laadittu Uusiutuvan energian kehittämissuunnitelma on valmistunut. Siinä nostetaan esiin alan keskeiset…
Yhteisöpohjaiset aloitteet – katalysaattori kestävämpään yhteiskuntaan
Alueiden kehittäminen sekä hyvinvointi- ja ympäristöteot nojaavat entistä enemmän lähiyhteisöjen aktiivisuuteen. Myös Suomessa…
Aurinkosähkön soveltuvuus maitotilalle
Mikko Posion julkaisu ePookissa osoittaa aurinkoenergian käytön soveltuvuutta maitotiloille vertaamalla maitotilalla mitattua…
Akraamon sivut on avattu
Olemme avanneet palvelukeskus Akraamon sivut. Sivut ovat vielä kehittelyvaiheessa ja sivuilla olevaa tietoa täydennetään…
Harjoittelun kehittämistä yhteistyössä työpaikkojen kanssa - tavoitteena opiskelijoiden työllistyminen
Valmistuneiden työllistyminen on myös yksi kriteeri nykyisessä ammattikorkeakoulujen rahoitusmallissa. Tutkinnon suorittaneiden…
ICT:stä kilpailukykyä luontoyrittäjyyteen
EkoICT-hanke on tehnyt selvitystyötä ICT- ja ekosysteemipalveluyritysten yhteistyömahdollisuuksista vuoden 2014 aikana. Lue…