Valtakunnalliset Luomupäivät

Aika ja paikka: 6.11.2019–7.11.2019, Jyväskylä


Luomupäivät koostuvat monipuolisista puheenvuoroista, keskustelusta, rinnakkaisohjelmista ja retkistä.
Luomupäivillä kokoontuvat tuottajat ja muut yrittäjät, neuvojat, tutkijat, etujärjestöt, alan kehittämisen parissa työskentelevät ja vaikuttajat. Luomupäivät tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tiedon ja kokemusten jakamiseen sekä verkostoitumiseen yli toimiala- ja ammattirajojen!
 
Tapahtuman teemoja ovat hiiltä sitovat viljelymenetelmät sekä luomusiemen- ja vihannestuotanto. Osallistujat pääsevät tutustumaan paikallisiin yrityksiin niin yleisohjelmassa kuin retkilläkin. 
 
Tapahtuman iltajuhla järjestetään hotelli Versossa, joka on tunnettu lähiruokavoittoisista menuistaan. Samassa yhteydessä palkitaan Vuoden Luomuyritys. Kilpailuun voi osallistua tämän linkin takaa: www.luomuliitto.fi/vuoden-luomutuote-ja-vuoden-luomuyritys-kilpailut-avattu.

Syksyn Luomupäivien ohjelma julkaistaan OKRA-messuilla heinäkuun ensimmäisellä viikolla, jolloin myös tapahtumaan ilmoittautuminen avautuu. Tapahtuman tiedot päivittyvät osoitteessa luomu.fi/luomupaivat. Pysyt ajan tasalla myös seuraamalla Luomuliiton somekanavia.