Rajaton verkosto -seminaari

Aika ja paikka: 14.11.2018, Oamk, Kontinkankaan kampus, Oulu


Tapahtuman hinta: Maksuton
Ilmoittautuminen: Ilmoittautumislomakkeella, johon linkki seminaarikutsussa tai Heidille heidi.rintamaki(at)ppkylat.fi, +358 44 2430 306
Ilmoittaudu 9.11.2018 mennessä.
Lisätietoja: Suomessa on suuri tahto tehdä maasta digitalisaation edelläkävijä. Tietoliikenneyhteyksien ja -teknologian hyödyntämisen edistäminen on yksi valtakunnan tason merkittävistä painopistealueista ja läpileikkaavista teemoista myös nykyisen hallituksen ohjelmassa.
Koko maan täytyy olla mukana kehityksessä, myös maaseudun. Maaseutualueilla hyödyt sähköisistä palveluista voivat olla ratkaisevan suuria, kunhan vain sisällöt ja käytön sujuvuus kehittyvät.
Tärkeää on, että mukana keskustelussa ja kehittämisessä on monipuolinen joukko väkeä eri sektoreilta, aloilta ja alueilta. Teidän tietonne ja kokemuksenne maaseutualueiden erityispiirteistä mahdollistaa parhaiden käytänteiden löytämisen ja käyttöönottamisen.
Rajaton Verkosto hanke kutsuu teidät lämpimästi mukaan ”Digitaalisuus – Maaseudun mahdollisuus” -seminaariin 14.11.2018, kuuntelemaan ja keskustelemaan maaseutualueiden digitaalisista mahdollisuuksista, tulevaisuudesta ja ratkaisuista. (Kutsu liitteenä)
Tilaisuus on maksuton. Aamupäivän ohjelmaa voi seurata webinaarina tai tulla paikanpäälle. Iltapäivän aikana nautitaan kahvit ja pullat, tutustutaan erilaisiin digitaalisiin ratkaisuihin ja otetaan osaa työpajoihin.
Lämpimästi tervetuloa!


Yhteistyöterveisin

Heidi Rintamäki
Projektipäällikkö, Pohjois-Pohjanmaa
Rajaton Verkosto -hanke
+358 44 243 0306

Liitetiedostot

seminaarikutsu_OULU_RajatonVerkosto.pdf