Mitä tilinpäätös kertoo?

Aika ja paikka: 15.1.2021


Talven koulutukset turveyrittäjille

Perjantaina 15.1. klo 10 alkaen teemana on, Mitä tilinpäätös kertoo? Käydään tilinpäätösanalyysia päättyvän tilikauden ja 2 aiemman osalta esimerkinomaisesti. Tarkastellaan tasearvoja, liiketoiminnan tulosta ja kannattavuutta, näkymiä seuraavalle tilikaudelle ja tulevaisuuteen.

Tavoitteena on helpottaa lähtötilanteen analysointia, kun mietitään tulevaa yritystoimintaa ja sen kannattavuutta. Luennoitsijana on yrittäjä Osmo Autio WikliGroup Oy:stä. Luennon jälkeen klo 11-14 on yritysklinikat, johon voi erikseen ilmoittautua mukaan. Varaudu omilla tilinpäätöstiedoilla, mikäli haluat keskustella kahden kesken yritysklinikoilla yleisöluennon jälkeen ja käydä tarkemmin läpi tilannetta yrityksesi kannalta. Lisätiedot: Petri Luukkonen, 050-439 1415, petri.luukkonen(at)oamk.fi . Tilaisuudet kustantavat 10 € kerta. Tätä kutsua voi jakaa eteenpäin henkilöille, jota tämä voisi kiinnostaa.

Ilmoittautumislinkki: https://www.oamk.fi/c5/fi/tutkimus-ja-kehitys/hankkeet/bioliito/koulutuspaivat/mita-turpeen-jalkeen-koulutussarja/

T E R V E T U L O A !

Petri Luukkonen

projektipäällikkö / Bioliito-hanke
+358 50 439 1415, petri.luukkonen(at)oamk.fi
Oulun ammattikorkeakoulu
Luonnonvara-ala