Likis-lähiruokatapahtuma

Aika ja paikka: 21.9.2019–22.9.2019, Kotkantien kampus, Oulun ammattikorkeakoulu Kotkantie 1, 90250 OULU


Likis-lähiruokatapahtuma 21.–22.9.2019

Lauantai 10-16

Sunnuntai 10-15


Tervetuloa nauttimaan lähiruoasta ja tutustumaan lähialueen tuottajiin Oulun ammattikorkeakoulun järjestämään Likis-tapahtumaan!

Tarjolla on kotimaista ja laadukasta lähiruokaa ja mukavaa ohjelmaa koko perheelle! Likiksessä vierailee erilaisia kotieläimiä ja tänä vuonna myös vähän erikoisempia eläimiä, alpakoita. Perheen pienimmät pääsevät muun muassa kokeilemaan poniratsastusta ja pomppimaan pomppulinnaan.

Tuottajille tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tapahtuman tuoda omia tuotteitaan esille. Likis-tapahtuma vastaa lähiruoan kasvavaan kysyntään Oulun seudulla ja edistää samalla ekologista ja kestävää ruoantuotantoa. Tänä vuonna myyjillä on myös mahdollisuus osallistua Likiksen ja Ruokariihi-hankkeen järjestämille lähiruokatreffeille, joka on tarkoitettu tuottajien ja ruokakaupan alan ammattilaisten kohtaamispaikaksi. 

Likiksen järjestelyissä mukana toimii joukko reippaita agrologiopiskelijoita, joiden panostuksella rakennamme joka vuosi uuden ja hieman erilaisen tapahtuman.

Seuraamalla Likiksen somekanavia pysyt mukana tapahtuman järjestelyissä, pääset osallistumaan hauskoihin kilpailuihin ja vaikuttamaan Likiksen tämän vuoden ohjelmaan! Löydät meidät Facebookista ja Instagramista!