Lähiruoka- ja hankintatreffit

Aika ja paikka: 20.9.2019, Kotkantien kampus, Oulun ammattikorkeakoulu


Tervetuloa Lähiruoka- ja hankintatreffeille - tuottajien sekä ravitsemisalan ja ruokakaupan ammattilaisten kohtaamispaikkaan! Lähiruoka- ja hankintatreffit järjestetään perjantaina 20.9. kello 14-18 Oulun ammattikorkeakoulun Kotkantien kampuksella yhteistyössä valtakunnallisen MAHVA-, ProAgria Oulun Ruokeva- ja Oulun seudun Leaderin Sähköiset myyntikanavat kalan suoramyynnissä -hankkeiden kanssa.
Tuottajat voivat tilaisuudessa esitellä paikallisia tuotteitaan, ja ostajat löytää uusia tuotteita valikoimiinsa. Tilaisuus sopii niin ravintoloille, vähittäiskaupoille, julkisista elintarvikehankinnoista vastaaville kuin elintarvikejalostajille.  
Pääset Lähiruoka- ja hankintatreffeillä maistamaan paikallisia herkkuja, kuulemaan lyhyitä esittelyitä yrityksistä ja tuotteista sekä asiantuntijoiden tietoiskuja hankinnoista. Lähiruoka- ja hankintatreffit on mainio tapa kartoittaa uusia tuotteita ja tutustua tuotteiden alkuperään sekä saada tieto hankinnoista.
Järjestämme ennen Lähiruoka- ja hankintatreffejä retken Kiviniemen kalasatamaan kello 10.00-12.00. Retkelle on yhteiskuljetus Kotkantien kampukselta. Retken jälkeen kalatalousneuvoja Iiro Majuri kertoo alueen kaupallisesta kalastuksesta sekä kalan kasvatuksesta.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu!